Хорватія – Іспанія : Jk4gjh21cekidm : «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua.

Хорватія – Іспанія : Jk4gjh21cekidm : «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua.. Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Це був найкращий матч євро!

«фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua.

Cb Ihoi2ivba M
Cb Ihoi2ivba M from sports.kz
Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Це був найкращий матч євро! Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії.

Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро.

Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Зустріч пройшла на стадіоні «мануель мартінес. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Не проходила так далеко на. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу.

Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили.

W Vh4edg70 Snm
W Vh4edg70 Snm from static.ua-football.com
Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57.

Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія.

Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57.

Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. Не проходила так далеко на.

Vr4tx7wpdkqham
Vr4tx7wpdkqham from ss.sport-express.ru
Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Це був найкращий матч євро! Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро.

Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі.

В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama